Bo Kaspers Orkester


Helsingör, DK

Kulturvaerftet
 1. Allt ljus på mig
 2. Vilket år
 3. Längre upp i bergen
 4. Innan allt försvinner
 5. Svårt att säga nej
 6. Innan du går
 7. Utan dig
 8. Hon är så söt
 9. Ett ögonblick i sänder
 10. Cirkus
 11. Morgonfågel
 12. Ett fyrarättersmål
 13. Undantag
 14. Vi kommer aldrig att dö
 15. Människor som ingen vill se
 16. Hennes syster sa
 17. Håll dig till den du har
 18. Jag är vacker ikväll
 19. Kom
 20. Festen
 21. Puss
 22. I samma bil
 23. Köpenhamn
 24. Vi tar in på hotell

 

* Köpenhamn was a last minute-addition after someone shouted out for it earlier at the gig. It hasn´t been played for many years, so everyone had to pull it out of their hats. They pulled it off nicely, it was a soft and comfortable version. I had forgotten how good that song was. Nice to see so many setchanges compared to Helsingborg barely 2 months prior, the overplayed Hon är så söt got an almost quiet, true-to-original-version which I enjoyed immensely.

This entry is stored in Friday, February 8th, 2013 at 9:36 am and is filed under Concert. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.