UFO, Danger Danger


Köpenhamn, DK

Pumpehuset
Danger Danger:

 1. Still kickin’
 2. Monkey business
 3. Sick little twisted mind
 4. Bang bang
 5. I still think about you
 6. Goin’ all the way
 7. Goin’ goin’ gone
 8. Helicopter
 9. Naughty naughty

UFO:

 1. Natural thing
 2. Mother mary
 3. A self made man
 4. Electric phase
 5. This kid’s
 6. Out in the street
 7. One more for the rodeo
 8. Venus
 9. Pushed to the limit
 10. Love to love
 11. Too hot to handle
 12. Only you can rock me
 13. Lights out
 14. Doctor, doctor
 15. Rock bottom
 16. Shoot shoot

This entry is stored in Friday, November 28th, 1997 at 10:39 pm and is filed under Concert. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

 1. Martin

  Jag såg UFO i göteborg på samma turné, helt jävla fantastiskt bra!!!!!

 2. Dan Swanö

  Såg dem på Stockholm gigget trots hög feber. Sjukt bra! Schenker regerade trots konstig mössa..Hade ingen aning om att Danger Danger (vars första platta jag dyrkar..hårt) var förband! Skymtade John Norum i publiken och såg en märklig snubbe med flakmoppe som köpte en tub ärtsoppa och Werthers Original på en mack mitt i natten på vägen hem. Vårt resesällskap fick en sån där skön skrattattack som man bra kan få ibland när man är trött och uppspelt på samma gång! D